On digitoimisto.

Eteenpäin

Palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme luovaa ja näppärän näköistä digiajan markkinointiviestintää. Luotamme printtimediassa vahvaan, omaperäiseen kuvaan sekä osaavaan graafiseen suunnitteluun. Verkossa kiinnitämme huomiota viimeisteltyyn visuaalisuuteen ja sujuvaan käytettävyyteen.

Verkkosivut ja -palvelut

Ydinosaamiseemme kuuluu tarkoituksen- ja ajanmukaiset verkkosivut, kampanjasivut ja verkkokaupat. Ja tietty, tuotteemme toimivat myös mobiilissa.

Yritysilmeet

Hyvä design kasvattaa myyntiä. Toteutamme tyylitajuisia ja tunnistettavia visuaalisia identiteettejä markkinointiviestinnän pohjaksi.

Graafinen suunnittelu ja kuvitukset

Toteutamme asiakkaillemme sähköisen materiaalin lisäksi myös printtiä ja luomme mainoskuvituksia. Kauttamme hoituu myös yrityskuvaukset.

Meiltä löytyy kokemusta myös ajanvarausjärjestelmistä sekä muista tietojärjestelmistä ja verkkopalveluista. Kehitämme ja toteutamme myös 360-asteisiin panoraamakuviin pohjaavia markkinointityökaluja, voit lukea lisää niistä Virtuaaliesittelyt-sivuiltamme.

Tekemiämme töitä

Asiakkainamme on ollut mm. matkailu-, muotoilu-, kulttuuri- ja kiinteistöalan yrityksiä ja toimijoita, niin pieniä kuin vähän isompiakin. Kaikenlaista on tullut tehtyä, ja aika tyytyväisiä ovat olleet. Tässä pieni poiminta.

Asiakkaita

Open Market Kiinteistönvälitys
Forenom
Next Generation Shoes Tero Palmroth
Design House Idoli
Nessebyn kunta

Hotelli Ivalo & Club Nord
Tunturihotelli Saariselkä
Club Havanna
Wilderness Hotel Nellim
Hotelli Kultahovi

Johanna Kustannus
Joku Roti Records
Staalon Kaato -kiertueet
PS-Keittiöt
Northernmost Europe

Robodogs

Robottikoirat ovat helppohoitoisia, leppoisia, luotettavia ja kekseliäitä eläimiä. Ne tapaavat muodostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita ja oppia uusia temppuja jopa vanhalla iällä. Tähän ketterään laumaan kuuluu kaksi ydinurosta, mutta lauma skaalautuu jokaisen projektin tarpeiden mukaisesti läheisten yhteistyökumppaneiden avulla.

Marko "Ulvova" Mylläri

Marko Mylläri on inarilaislähtöinen ITC-mies, joka on kasvanut tietotekniikan parissa ja netin mukana. Tämä sosiaalinen eläin on kerännyt ympärilleen laajan web-kehittäjien, graafikoiden, video- ja valokuvaajien sekä muiden alojen ammattilaisten verkoston, jota hän johtaa erilaisten teknisten ja viestinnällisten haasteiden kimppuun.

marko.myllari@robodog.fi | 040 410 7678

Sami "Mad Dog" Maununen

Sami Maununen on Ivalojoen deltan endeeminen laji, joka on levinnyt 2000-luvulla eteläiseen Helsinkiin. Ensimmäiset verkkosivunsa jo viime vuosituhannella askarrellut Sami touhuaa useissa ympäristöissä – koodirivimetsiköistä tekstintuottamisen soille. Eniten elementissään hän on kuitenkin kuvia ja ulkoasuja hifistellessään.

sami.maununen@robodog.fi | 050 560 6024

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

  • robodog@robodog.fi
  • 040 410 7678
  • Robodog Oy
    Punavuori, Helsinki
    Y-tunnus: 2592039-9
UP