Tekijät


Robottikoirien lauma

Robodog360 virtuaaliesittelyt toteutetaan usean toimijan yhteistyössä. Näin eri ammattilaiset voivat keskittyä ydinosaamiseensa – valokuvaajat valokuvaamiseen, ohjelmoijat ohjelmoimiseen ja visuaalinen suunnittelija väreihin ja muotoihin.

Robodog

Helsinkiläinen Robodog Oy on kokenut, luova, pieni ja ketterä digitoimisto ja tietojärjestelmien asiantuntijayritys. Robodog vastaa virtuaaliesittelyprojektien kehittämisestä, johtamisesta, teknisestä toteutuksesta sekä visuaalisesta suunnittelusta.

Tarmo Lehtosalo Photography

Tarmo Lehtosalo Photography on Tunturi-Lapissa majaileva, mutta koko Suomen ja Pohjois-Norjan alueella toimiva valokuvaamo, jonka palveluihin kuuluvat myös videotuotannot.

& ystävät

Lisäksi lauman mukana kulkee koko joukkio kovatasoisia eri alojen ammattilaisia; valokuvaajia, kuvittajia, ohjelmistokehittäjiä ja AV-ammattilaisia. Näiden ystävien osaamisen varassa voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluita.

Yhteyshenkilöt

Marko Mylläri

Laumanjohtaja
Myynti ja tiedustelut
040 410 7678
marko.myllari@robodog.fi

Sami Maununen

Visuaalinen suunnittelu ja tekninen kehitys
044 931 4475
sami.maununen@robodog.fi

Tarmo Lehtosalo

Panoraamakuvaaja
Edustus Pohjois-Suomessa
046 596 0434
tarmo.lehtosalo@tlphoto.fi

"Yhteistyö on toiminut saumattomasti, sovitut asiat on hoidettu aikataulussa ja mikä parasta, tekijöiltä päin tulee paljon ehdotuksia, jotka tähtäävät parempaan lopputulokseen. Virtuaaliesittelyiden lisäksi hoituu websivustot, grafiikka, videointi ja valokuvaus. Meille on iso plussa, että kaikki on keskitetty. "
– Pentti Luomakangas, Bare Bone Business

Hienoa, laitetaan pyörä pyörimään

Täytä ja lähetä lomake, niin otamme yhteyttä hetimiten.


Kuka olet


Kuvaile hieman projektiasi

Olen kiinnostunutProjektin laajuus olisi noinKerro hieman ideastasi

×