360° virtuaaliesittelyt

Luo mielikuvia, vahvista brändiäsi, tehosta myyntiäsi

Päästä asiakkaasi paikan päälle virtuaalisesti ja esittele tilasi, palvelusi tai tuotteesi inspiroivalla tavalla. Interaktiivisessa virtuaaliesittelyssä netinkäyttäjä viihtyy pidempään kuin perinteisillä kotisivuilla ja viestisi löytää paremmin maaliin. Alustariippumattomat esitykset toimivat tehokkaina markkinoinnin apuvälineinä myös netin ulkopuolella; ota esitys mukaan messuille ja asiakastapaamisiin.

Robodog360 -virtuaaliesityttelyt ovat pitkälle räätälöityjä, jokaisen asiakkaan yksilöllisiä viestintätarpeita tukevia tuotteita. Erotu eduksesi valitsemalla 360-projektillesi toteuttaja, joka ymmärtää visuaalisen suunnittelun merkityksen, hallitsee laadukkaan teknisen toteutuksen ja jonka laaja-alainen kokemus varmistaa vaativampienkin toteutusten onnistumisen.


Monipuolinen osaaminen

Emme ole pelkkiä panoraamakuvaajia. Käytössäsi on digitaalisen markkinoinnin ja visuaalisen suunnittelun asiantuntijat, joiden avulla saatte virtuaaliesityttelystänne enemmän hyötyä.

Korkea laatu

Kokemus tuo varmuutta. Katso esimerkkipanoraamoja Panoraamakuvaus-sivullamme tai esimerkkivirtuaaliesitteyitä Referenssi-sivullamme, ja vertaa kuvanlaatua kilpailijoihimme. Tulet huomaamaan eron.

Monipuoliset mahdollisuudet

Panoraamakuviin ja virtuaaliesittelyihin voi upottaa kuvia, ääntä, videota ja muuta mediaa. Lue lisää ominaisuuksista tai lue case-tarina kuinka toteutimme virtuaaliesittelyn Staalon Kaato -kiertueille.

Asiakkaita

Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas Virtuaaliesittely asiakas

Hienoa, laitetaan pyörä pyörimään

Täytä ja lähetä lomake, niin otamme yhteyttä hetimiten.


Kuka olet


Kuvaile hieman projektiasi

Olen kiinnostunutProjektin laajuus olisi noinKerro hieman ideastasi

×