360° Panoraamakuvat

Kutsu asiakkaasi sisälle kohteeseesi tai tehosta printtimainontaasi koko tilan kattavalla pallopanoraamakuvalla.

Panoraamakuvat eli 360°-kuvat mahdollistavat kohteesi esittelyn mielenkiintoisella tavalla. Toteutamme erittäin korkealaatuiset panoraamakuvaukset koko Suomessa sekä Pohjois-Norjassa. Kuvat ovat täysiä 360-asteisia pallopanoraamakuvia, eli kuvattava tila esitetään lattiasta kattoon. Toteutamme kuvat Full HD-laadun ylittävävinä ja hyödynnämme kuvauksissa HDR-tekniikkaa. Kuvia voi katsella koko näytöllä ja ne toimivat myös uusissa mobiililaitteissa (iPad, iPhone ja Android). Toimitamme tarvittaessa myös painokelpoiset tiedostot käytettäväksi printtimainonnassa.

Olemme toteuttaneet panoraamakuvauksia jo vuodesta 2005, joten voit luottaa laatuumme. Toimintamallimme mahdollistaa myös erittäin kilpailukykyisen hinnan, soita 040 4107 678 tai pyydä tarjous niin kerromme lisää.


Korkealaatuiset toteutukset

Käytössäsi on osaavien panoraamakuvaajien lisäksi kokenut jälkikäsittelijä ja verkkomarkkinoinnin asiantuntijat. Lue lisää laatulähtökohdistamme.

Virtuaaliesittelyt

Virtuaaliesittely tai virtuaalikierros tarkoittaa useamman panoraamakuvan liittämistä yhdeksi kokonaisuudeksi. Tässä hommassa Robodog360 -tiimi on parhaimmillaan. Lue lisää virtuaaliesittelyistämme.

Monipuoliset mahdollisuudet

Panoraamakuviin voi upottaa kuvia, ääntä, videota ja muuta mediaa. Lue lisää ominaisuuksista.

Hienoa, laitetaan pyörä pyörimään

Täytä ja lähetä lomake, niin otamme yhteyttä hetimiten.


Kuka olet


Kuvaile hieman projektiasi

Olen kiinnostunutProjektin laajuus olisi noinKerro hieman ideastasi

×